donderdag 31 augustus 2017

Glasvezel: inschrijven vanaf 1 september! (31-08-2017)

Altijd snel internet, langer thuis wonen door zorg op afstand, thuiswerken, streamen, skypen: dat kan straks in Westerwolde, door de komst van glasvezel.
Woont u in het buitengebied van Westerwolde, dan kunt u zich vanaf 1 september inschrijven. Als minimaal 50 procent van deze huishoudens zich vóór 1 december aanmeldt voor glasvezel, kan de aanleg ervan eind 2017 starten. Dan is voor de bouwvak in 2018 het overgrote deel van de aangemelde adressen aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Informatieavonden

Vanaf september 2017 informeert het glasvezelteam van Mabin Groningen u uitgebreid over alles wat met de aansluiting van uw woning op glasvezel te maken heeft. Dat gebeurt op verschillende manieren, maar ook via informatieavonden waar u informatie krijgt en vragen kunt stellen. De informatieavonden zijn op verschillende dagen op verschillende locaties.
  • 19 september 19.00 uur: Zaal 12 Vlagtwedde
  • 21 september 19.00 uur: Drijscheer Alteveer
  • 5 september 19.00 uur: Kantine Camping Wedderbergen
  • 27 september 19.00 uur: Boschhuis Ter Apel
Op alle avonden zijn medewerkers van MABIN, vertegenwoordigers van de providers en het bestuur van de Stichting Snel Internet Westerwolde aanwezig. U bent van harte welkom!

Meteen inschrijven?

Wilt u zich meteen inschrijven? Ook dat kan. Als uw woning of bedrijf binnen het aansluitgebied valt kunt u zich vanaf 1 september eenvoudig aanmelden bij een van de serviceproviders. In Westerwolde en Stadskanaal zijn dat voor de particuliere markt Northnets, Solcon en Multifiber, terwijl u voor de zakelijke markt bij Cbizz en Weserve terecht kunt. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven tijdens één van de informatiebijeenkomsten.

Meer weten?

Heeft u vragen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan eens een kijkje op één van de volgende websites: www.snelinternetwesterwoldestadskanaal.nl of www.mabingroningen.nl. Bron Gemeente Bellingwedde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten