zaterdag 1 december 2018

afrit bij Heigerlee afesloten wegens ongeval A7 30-11-18

A7, HEILIGERLEE – De A7 is ter hoogte van de afrit Heiligerlee afgesloten vanwege een aanrijding.
Op de A7 vond ter hoogte van de afslag Heiligerlee rond half twaalf donderdagavond een aanrijding tussen meerdere auto’s plaats. De weg is in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.
00.25 uur
De politie meldde zojuist dat er om half twaalf één persoon is aangereden. Mogelijk was hij/zij betrokken bij een ongeval op het andere wegdeel van de A7.
Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld op de A7. Vanwege de hulpverlening en het sporenonderzoek is de weg afgesloten en wordt het verkeer ter plaatse omgeleid.
Update
Volgens RTV Noord is het slachtoffer een 18 jarige inwoner van Blauwestad. Hij stak de naastgelegen rijbaan over nadat hij met zijn auto tegen de vangrail was gebotst. Op het weggedeelte richting Duitsland werd hij geschept door een 58 jarige inwoonster van Vlagtwedde. Zij kon de man niet meer ontwijken. Hij ligt thans in kritieke toestand in het ziekenhuis. De automobiliste bleef ongedeerd maar is enorm aangeslagen. bron Westerwoldeactueel Beelden Teunis Streunding

 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten