zaterdag 12 januari 2019

Grote Brand vewoest loods met auto's 12-1-19

Blijham Zaterdagavond  Ging er aan de Hoofdweg in blijham een Loods met daar in Auto's Verloren door een grote brand. Toen de brandweer uitrukkte werd er meteen op gehaald na middelbrand hier werd de brandweer van Vlagtwedde en Hoogwerker en Grote Watertransport op geroepen van Veendam. toen de brandweer terplaatse kwam stond de loods al in brand. De ooofdweg weg werd tussen markeweg en Viaduct afgesloten voor al het verkeer.


Asbest
Brandweer Groningen op Twitter: Bij de brand in Blijham is ook asbest vrijgekomen. Deze is waarschijnlijk in de directe omgeving verspreid. Wij zorgen dat dit wordt opgeruimd. Omwonenden krijgen van ons meer informatie hoe met het asbest omgegaan moet worden. Ons advies voor nu: laat het liggen.
Brand Meester 21.30 uur
Brandweer Groningen op Twitter: We hebben de brand in Blijham uit. De overlast door de rook zal nu minimaal zijn, bij het nablussen kan er nog wat rook vrijkomen. Een specialistisch bedrijf zal de omgeving gaan onderzoeken en zal waar nodig het verspreidde asbest verwijderen. Tekst via Westerwoldeactueel en Twitter

 Beelden Jacob Musch  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten