maandag 2 maart 2020

Alteveer wint thuis met 1-0 van weo 1-2-20

ALTEVEER – De v.v. Alteveer heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd in de 5e klasse D tegen WEO uit Woldendorp gewonnen met 1-0. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met 10 spelers.
Na een half uurtje spelen kreeg keeper Rody Bos van WEO een rode kaart nadat hij aan de noodrem moest trekken toen een doorgebroken speler van Alteveer op het doel van de Woldendorpers afstormde.

Maurice Gersonius miste daarna vanaf 11 meter en zo bleef het 0-0.
Later kwam de thuisploeg alsnog op voorsprong, door een eigen doelpunt van WEO, de bal verdween na een voorzet van Brian Schenkel via Patrick van der Mijle in het doel van WEO.

Na 10 minuten in de tweede helft kreeg ook Maurice Gerssonius van Alteveer rood, na zijn tweede gele kaart. Maar gescoord werd er niet meer, zodat de 3 punten in Alteveer bleven.
Alteveer staat nu op de 2e plaats in de 5e klasse D met 34 punten. WEO staat 4e met 24 punten. Bron westerwoldeactueel. Beelden J Musch