vrijdag 14 augustus 2020

Grote uitslaande woningbrand Zuiderdiep Drouwenermond 13-8-20 met Video

Drouwenermond - Aan het Zuiderdiep in Drouwenermond is donderdagmorgen een woning uitgebrand. Voor deze brand werd er massaal ingezet. Diverse brandweer korpsen uit Prov. Drenthe en Groningen werden gealarmeerd. In kort bestek werd de brand opgeschaald naar middel en kort erop naar Grote brand. De bewoners en later een paar hondjes - zie foto via https://tinyurl.com/y3eugbu8 - waren ongedeerd veilig buiten de woning. Ook de naaste woningen aan beide kanten hebben behoorlijke brandschade opgelopen. Het nablussen zal nog enige uren in beslag nemen. Een kraan is aanwezig om het pand verder te slopen ivm de staande muren doordat het dak volledig ingestort is.



Door de woningbrand in Drouwenermond is ook brand ontstaan in beide naastgelegen woningen. Inmiddels is het vuur in die woningen geblust. De schade in de woning waar de brand is begonnen, is erg groot. De brandweer is naar verwachting nog geruime tijd bezig met bluswerkzaamheden.

In de woning aan het Zuiderdiep in Drouwenermond waar vanmorgen brand uitbrak, woont ook een aantal honden. Net als de bewoner zijn ook de honden gelukkig ongedeerd gebleven.

Inmiddels is de brand in Drouwenermond onder controle en is het sein 'brand meester' gegeven. De woning waar de brand is begonnen, moet helaas als verloren beschouwd worden. Een kraan is gearriveerd om de staande muren neer te halen. Einde berichtgeving over deze brand. Info Beelden Plus Video Ronny 112 Regioflits

 

 



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten