zondag 27 maart 2022

Asvb uit blijham Wint thuis ruim van Peize met 4-1

Blijham - Zondagmiddag was de Wedstrijd Tussen Asvb uit Blijham en Peize,in een Prachtige zondagmiddag waar de zon zicht van haar goede kant liet zien was Asvb de baas op eigen veld.

Al snel bleek asvb in vorm te zijn voor deze wedstrijd,toch kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong De Keeper van asvb zag de bal wou hem weg stompen maar de zon bleek de laag te zijn en dook onder de bal en zo kon Radboud Renkemak in de 24e minuut de score te openen.

Niet lang konden de gasten genieten van de voorsprong,Want minuut na de treffer Deed Bruce Tunjanan schoot de 1-1 op het scorebord. dit was dan ook gelijk de ruststand.

Na de thee en de besprekingen van de trainer kwam asvb verdiend op voorsprong 2-1 door een treffer van Thijs Hateboer,die had voor de rust eigelijk al moeten scoren maar de bal kwam tegen de paal.

In de 85e Minuut Deed Jesper Bruins er nog een treffer er bij en zo bracht hij de score op 3-1,en Trevor Eiten bracht de eindstand verdiend op 4-1  de scheidrechter held de kaarten op zak.