zondag 28 september 2014

Bellingwolde wint van SC Stadspark

BELLINGWOLDE –
De v.v. Bellingwolde heeft zondagmiddag thuis met 4-2 gewonnen van SC Stadspark uit de stad Groningen. Melvin Ubels was topscorer bij de thuisclub met 3 treffers.
Al na 10 minuten bracht Ubels Bellingwolde op voorsprong na een voorzet van Lesley Korte. In de 35e minuut zorgde Korte weer voor een goede voorzet, waaruit Jeffrey van der Veen de 2-0 kon scoren, wat ook de ruststand werd. Drie minuten na rust scoorde Ubels de 3-0 voor Bellingwolde. De Stadjers scoorden daarna de 3-1 en een paar minuten voor tijd de 3-2, maar in de slotminuten moesten ze met 10 man verder door een rode kaart. De daarop volgende penalty werd verzilverd door Melvin Ubels, die daarmee zijn derde doelpunt van de middag scoorde.
Bellingwolde staat nu 10e in de derde klasse C met 4 punten uit 4 wedstrijden. SC Stadspark staat 11e.